Cortex+

Velká porce karet, 9 nových úkolů včetně rozpoznávání podle hmatu a puzzle mozků ve 3D! To vše vás čeká v tomto velkém pokračování chytrých party her. Vyzvěte rodinu a přátele a porovnejte s nimi své schopnosti v 9 různých disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Jsou to hmatové úkoly, aritmetika, logika, dedukce, barevné hádanky a další.

Skladem (2 ks)
Značka: Blackfire
699 Kč –10 % 629 Kč
Kategorie: Postřehové
Hmotnost: 0.37 kg
Věk: 8+
Minimální počet hráčů: 2
Maximální počet hráčů: 6
Herní doba: 15 min
Autor: Sébastien Lopez
Mechanika: Paměťové, Rozpoznávání vzoru
? Ideální počet hráčů: 2
? Náročnost (1-5): 1,33
cortex + 01
x Herní doba - 15 min x Věk 8+ x Počet hráčů 2-6
699 Kč –10 %

Jde o kompetitivní karetní hru, ve které hrají všichni hráči najednou. Pomocí již zmíněných 9 různých úkolů procvičují rozličné funkce mozku. Po otočení první karty v balíčku se na ni všichni hráči podívají a snaží se najít správnou odpověď. Pokud si některý z hráčů myslí, že ji zná, okamžitě položí ruku na kartu a odpověď řekne. Poté kartu odkryje a ostatní hráči ověří, zda je jeho odpověď skutečně správná.

Hráči je povolena pouze jedna odpověď na kolo, tzn. že nemůže jen tak zkoušet tipovat a říci za sebou více variant odpovědí. Za správnou odpověď získává danou kartu. Jakmile má 2 stejné karty (stejná zadní strana), může je vyměnit za jeden dílek puzzle mozku. Vítězem se stává ten, kdo jako první získá 4 díly puzzle mozku a složí z nich celý mozek.


Obsah balení:
170 karet (148 karet s úkoly, 12 hmatových karet výzev, 10 reliéfních hmatových karet)
6 puzzle mozku ve 3D (24 dílků)
1 česká a slovenská pravidla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: