Záchranáři: Boj s ohněm

Volání přichází... "Tísňová linka..." Na druhém konci se ozve panická odpověď: "POŽÁR!" O chvíli později si obléknete ochranné obleky, které vás udrží naživu, shromáždíte vybavení a spěcháte na místo hořícího pekla. Tým má jen několik vteřin na vyhodnocení situace a vypracování plánu útoku - pak se vrhnete do akce jako vyškolení profesionálové, kterými jste. Musíte čelit svému strachu, nikdy se nevzdávat a především pracovat jako tým, protože požár zuří, budova hrozí zřícením a životy jsou v ohrožení.

 

Skladem (1 ks)
Značka: Mindok
899 Kč –10 % 809 Kč
Kategorie: Kooperativní
Věk: 8+
Minimální počet hráčů: 2
Maximální počet hráčů: 6
Herní doba: 45 min
Autor: Kevin Lanzing
Mechanika: Házení kostkami, Pohyb po políčkách, Čtvercová mřížka, Asymetrické schopnosti, Akční body/akce, Kooperativní, Simulace, Nalož a doruč, Pro jednoho hráče
? Ideální počet hráčů: 4
? Náročnost (1-5): 2,20
záchranáři boj s ohněm 01
x Herní doba - 45 min x Věk 8+ x Počet hráčů 2-6
899 Kč –10 %

Kooperativní desková hra, kterou si užijete s rodinou i s přáteli. Všichni hráči hrají spolu v týmu proti mechanismu hry. Buď vítězí nebo prohrávají všichni společně. Čtyři úrovně náročnosti nabízejí vhodnou úroveň výzvy pro různě zkušené hráče v každém věku. Musíte překonat svůj strach a pracovat jako sehraný tým, protože plameny šlehají, budova hrozí zřícením a lidské životy jsou v ohrožení. Nesmíte se vzdát. Jste stateční muži a ženy, příslušníci hasičského záchranného sboru, na nichž závisejí životy lidí.

 

HERNÍ MATERIÁL: 

oboustranný herní plán

6 figurek hasičů

33 žetonů požáru a 18 žetonů ohrožených osob

24 kostiček poškození

3 žetony vozidel

6 žetonů hráčů

62 dalších žetonů

2 hrací kostky

8 karet specialistů

6 přehledových karet

česká a slovenská pravidla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: